Gentle Care Foundation

Caring with love and compassion

December 2022

Stichting Gentle Care Foundation

Op dit moment zijn wij als bestuur van de Stichting Gentle Care Foundation heel druk met de voorbereiding van verschillende activiteiten. We willen in 2023 graag een vliegende start maken. We willen zo snel mogelijk de grote fondsen kunnen aanspreken, en daarnaast aan de slag gaan met het werven van donateurs. We hebben nog een hoop te doen.

Yayasan Gentle Care Indonesia

Ook het bestuur in Indonesië is druk met de voorbereiding. Daar ligt natuurlijk het echte werk. Zodra het geld vrij gemaakt kan worden, zal er zo spoedig mogelijk aangevangen worden met het begin van onze projecten. En volgens founder en voorzitter Romy Hidayat kan hij dan gelijk een vliegende start maken. 

Januari 2023

Project NEMO (Non Emergency MObile unit)

Dit jaar staat in het teken van fondsenwerving. Samen met BIS (buro internationale samenwerking) schrijven we dit jaar fondsen aan om ons te helpen en te ondersteunen met ons project. Onze taak als bestuur is het werven van fondsen en werken aan naamsbekendheid van onze stichting. Er staan verschillende marktjes op onze lijst waar wij als stichting willen staan om te vertellen waar wij voor staan en wat ons project NEMO inhoudt.

Maart 2024

Project NEMO is een feit. Tijd voor een nieuw project.

Als bestuur hebben wij geweldig nieuws. Voor ons project NEMO hebben wij het bedrag ontvangen waarmee wij het transportbusje kunnen aanschaffen. Dit feit gaan we natuurlijk vieren. Nu kunnen we aan de slag. Daarnaast willen we ook plannen maken voor een vervolgproject: Kantor NEMO. Een multifunctionele ruimte die we willen gebruiken als uitvalbasis en kantoor van onze NEMO en behandelruimte en opslagruimte voor onze medische materialen.



Aanmelden Nieuwsbrief


E-mailen
Map
Info